A libák Varságra mennek

Drága falatozó, gasztrokalandor, kulináris felfedező barátaink! Mint azt már jól tudjátok, szombaton Márton-nap, így mi is ehhez igazodva mérünk támadást ízlelőbimbóitokra. Szárnyas és más jellegű kedvenceink rituális elkészítése és elfogyasztása ismét egy vadonatúj helyszínen, ezúttal a székelyvarsági Csorgókő panziónál történik november 11-én, szombaton. Udvarhely Las Vegasa nem azért kapta a nevet, mert olyan könnyen el lehetne tévedni benne, de azért adunk néhány támpontot, hogy biztosan megtaláljátok.

Csorgókő panzió, Varság

Először is álljon itt egy becses fotográfia az épületről – szemetekkel ezt keressétek. Ha a fejünk felett lebegő műholdakra bíznátok a navigációt, akkor jól jöhetnek a panzió GPS-koordinátái is, amik a következők: 46.4983055, 25.3500482. És mivel ilyen csodálatos ez a huszonegyedik század, már egy kész útvonaltervet is találatok, ha bátorkodtok erre a linkre bökni ujjatokkal, vagy annak meghosszabbításaként használt egérrel, netán más mutatóeszközzel. Ez Bethlenfalváról kalauzol el Titeket a helyszínig, bízunk benne, hogy odáig magatoktól is eltaláltok.

Végezetül még egy vizuális segítséggel szolgálunk, Varságon ezt a festői letérőt keressétek: innen már csupán 160 méter és egy apró balkanyar választ a hétvégi eszem-iszom helyszínétől. És ha végképp bajba kerülnétek, kérhettek telefonos segítséget is, mi igazán nagyon szeretnénk, hogy megérkezzetek a helyszínre.

Ó, igen, majd elfelejtettük: az étel. Igen, már most megerősíthetjük, hogy lesz! Hogy mi? Az sem titok: hideg és meleg előétel, leves, főétel és desszert! Máris összefutott a nyál a szátokban, nem igaz? No, akkor gyertek ki Varságra, ott minden kiderül.

Találkozunk szombaton!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *